Presentant els beneficis del “Shinrin Yoku” a la Facultat de Farmàcia

En el marc de l’inici de les activitats de la festivitat de la Patrona de la Facultat de Farmàcia, avui he estat convidat a una sessió de mini-conferències per a presentar “El racó verd de la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació”, que recentment ha aconseguit el distintiu de projecte d’innovació docent del RIMDA-UB. En el decurs del mateix acte també s’han presentat les ponències “Ehealth vinculat als hàbits alimentaris i l’estil de vida”, i l’App per l’eliminació de residus “On ho llenço?”. A continuació s’ha exposat el treball guanyador del premi PharmaNews “TET2: el taló d’Aquil·les de les cèl·lules tumorals dorments”, i l’acte s’ha conclòs amb el lliurament dels premis Farmacoenigmes convocats per la Comissió de Dinamització Lingüística de la Facultat i els serveis Lingüístics de la UB.

La xerrada ha servit per presentar alguns conceptes lligats als jardins com són els de , per passar a continuació a comentar molt breument el Pla de Sostenibilitat de la UB i les seves accions envers els espais verds patrimonials de la nostra universitat. En la segona meitat he comentat de manera sintètica l’experiència del GIBAF amb el treball en els “Jardins per a la Salut” i la previsió en quant a resultats del projecte ja iniciat. En aquest sentit s’ha presentat el tríptic de l’itinerari botànic al voltant de l’edifici de la Facultat i s’ha finalitzat amb un recull de les millors Apps per identificar plantes a manca de la retolació definitiva. Us en deixo la presentació per si algú té curiositat

Un acte ben reeixit, malgrat la poca afluència de públic a la sala atès que s’ha fet en horari de classes.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Conferències i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *