El GIBAF (2004-2014) ha fet 10 anys

Tanquem el 2014 amb un balanç força positiu. S’han obtingut dos projectes competitius en innovació  i recerca en docència (PMID, REDICE) s’han presentat 6 comunicacions a jornades i congressos (quatre internacionals)  i s’han publicat  6 articles o capítols de llibre. D’altra banda, una comunicació ha estat finalista dels premis AQU-CIDUI 2014 i el coordinador del GIBAF ha  estat reconegut amb la distinció Vicens Vives i amb l’ ingrés a l’associació Edutec.

En aquest any que ara finalitza, el GIBAF ha fet deu anys des que va ser reconegut per primer cop per la UB com  a Grup d’Innovació Docent el 2004: deu anys!. Des d’aleshores, l’activitat del  GIBAF ha anat creixent i consolidant, com també el seu reconeixement no només  a la UB, sinó a la resta d’universitats catalanes, Xarxa Vives d’Universitats i fins i tot a nivell internacional. Això ha esta possible gràcies a la seva participació continuada en Projectes d’Innovació Docent (PID) impulsats pel  vicerectorat de Política Docent de la UB, de projectes REDICE o les aportacions en diverses edicions dels congressos internacionals sobre docència i innovació com ara els de CIDUI, EDUSFARM i EDUTEC, entre d’altres.

Una bona manera de copsar l’activitat del GIBAF en aquesta dècada és donar un cop d’ull al contingut dels nostre blog on, a més de tenir actualitzades les publicacions, projectes, reconeixements, premis i participació a congressos, les notícies (amb 12.000 visites!) permeten seguir el dia a dia de la nostra activitat.

En aquesta mirada retrospectiva de deu anys, el GIBAF també vol retre un agraïment especial a totes aquelles persones de la Facultat de Farmàcia i d’altres centres de la UB que ens han seguit en aquest període i ens ha fet costat d’una manera o una altra amb els seus consells, l’ assessorament, la participació o el suport en les diferents iniciatives dutes a terme: moltes gràcies a tothom!.

Aquesta entrada ha esta publicada en NOTÍCIES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *